M&Z Cyberrisico Event 20 oktober 2016

Geschreven door: Kees Tuijp23-09-2016 M&Z Cyberrisico Event 20 oktober 2016

De gegevens van uw klanten zomaar op straat? Vertrouwelijke informatie over uw bedrijfsvoering in handen van onbevoegden? Of uw data verloren door een virus? De risico’s van cybercrime kunnen groter zijn dan u denkt. Bent u benieuwd naar wat u kan gebeuren en wat u kunt doen om deze risico’s te beperken? Dan mag u dit event niet missen!

Op donderdag 20 oktober 2016 organiseren wij een bijeenkomst over dit onderwerp bij ons op kantoor in Volendam.

Sprekers:

Gert Huisman

Gert is Senior Cyber Security Consultant bij Hoffmann Bedrijfsrecherche. Gert vertelt aan de hand van boeiende praktijkvoorbeelden welke risico’s u als bedrijf loopt. Al ruim een halve eeuw bekleedt Hoffmann met succes de positie van marktleider en opinion leader. Het bedrijf heeft inmiddels bijna honderd medewerkers in dienst en het voert jaarlijks gemiddeld 1.100 onderzoeks- en adviesopdrachten. Hoffmann’s specialisten zetten hun kennis, ervaring, integriteit en onafhankelijkheid graag in om fraude te bestrijden en te voorkomen.

Bernard Goede

Bernard is Assistant Development Manager bij Chubb Insurance Company. Bernard geeft uitleg over de mogelijke verzekerings-oplossingen voor bedrijven om zich te wapenen tegen cyberrisico’s. Chubb is in 1882 opgericht in New York en is uitgegroeid tot een van de leidende beursgenoteerde internationale verzekeringsorganisaties in de wereld.  Chubb is wereldwijd marktleider op het gebied van  cyberverzekeringen en verstaat als geen ander de kunst om risico’s voor bedrijven beheersbaar te maken. Door wereldwijde ervaring en kunde, gecombineerd met onze kennis van risicomanagement op lokaal niveau, helpen wij bedrijven om zich met vertrouwen op de toekomst voor te bereiden.

Programma 

  • 18.30 Ontvangst
  • 19.00 Openingswoord door Kees Tuijp
  • 19.15 Presentatie Gert Huisman
  • 20.15 Pauze
  • 20:30 Presentatie Bernard Goede
  • 21:00 Einde

 Locatie: Noordeinde 108, 1131 GE in Volendam

U kunt zich via deze link aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een e-mail ter bevestiging.

Wij zien u graag op donderdag 20 oktober!

 

Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen.

29-05-2020 Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen.

Licht aan het einde van de tunnel

27-05-2020 Licht aan het einde van de tunnel

Langer thuiswerken, wat nu?

23-04-2020 Langer thuiswerken, wat nu?

Update: Wat betekent het Noodplan van de overheid voor uw bedrijf?

01-04-2020 Update: Wat betekent het Noodplan van de overheid voor uw bedrijf?