Ik ga op vakantie en neem mee…

Geschreven door: Anja Leeflang-Tol02-03-2016 Ik ga op vakantie en neem mee…

Iedereen kent het spelletje waarbij er steeds een artikel aan het rijtje toegevoegd wordt en de volgende de hele riedel weer moet opnoemen. Toch is het verstandig om jezelf deze vraag eens te stellen. Weet je überhaupt wel wat je meeneemt op vakantie? En voor mij als verzekeringsman: "Weet je ongeveer wat de waarde is van alle spullen die je meeneemt in je koffer?". Waarschijnlijk zal je daar best nog wel van schrikken.

Stel dat je twee weken op vakantie gaat. Voor alle dagen ondergoed en sokken. Kleding voor als het warm is maar toch ook iets voor het geval het fris is. Badkleding en eventuele handdoeken. Toiletspullen en make-up. De IPad's, mobiele telefoons en wellicht nog portable DVD spelers. Speelgoed en boeken voor de kinderen en ga zo maar door.

Het is verstandig om deze vraag te stellen omdat de dekking voor bagage in de reisverzekering altijd is gemaximeerd. Afhankelijk van de  verzekering en de gekozen dekking  kan deze waarde liggen tussen de €1.000,- en € 10.000,- per persoon. Naast een maximering voor alle bagage is er ook altijd nog sprake van maximering voor diverse kostbaarheden als computers, audioapparatuur en mobiele telefoons. Simpel vergelijken op prijs en kiezen voor de goedkoopste kan bij diefstal of vermissing van een koffer wel eens heel duur uitpakken. Aan de andere kant is premie betalen voor een dekking die je niet nodig hebt natuurlijk ook zonde.

Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen.

29-05-2020 Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen.

Licht aan het einde van de tunnel

27-05-2020 Licht aan het einde van de tunnel

Langer thuiswerken, wat nu?

23-04-2020 Langer thuiswerken, wat nu?

Update: Wat betekent het Noodplan van de overheid voor uw bedrijf?

01-04-2020 Update: Wat betekent het Noodplan van de overheid voor uw bedrijf?