Bericht van Frank en Suzanne van 4 december 2007

Bericht van Frank en Suzanne van 4 december 2007

Hier wederom een bericht uit Ghana. We vermaken ons hier prima en zijn druk bezig met het zoeken naar een bestemming voor het bedrag dat jullie ter beschikking stellen. 

Wij hebben besloten het bedrag in tweeën te delen. Eén deel voor de voetbalacademie en een deel voor het weeshuis. Voor het weeshuis hebben we het idee om een soort van speelplaatsje te maken met een glijbaan, voor de voetbalacademie dacht ik aan twee grote ijzeren doelen welke verplaatsbaar zijn en misschien nog twee kleine doeltjes en netten, dat zou de spelers hier echt goed doen. 

Ik ben afgelopen donderdag bij een voetbalschool van Feyenoord geweest. Dat ziet er echt top uit allemaal. Petje af voor die mensen uit Rotterdam. Zij willen eventueel helpen met het maken van een nieuw veld (of aanpassen van het huidige veld). Nu gebruiken ze een veld van de gemeente en moeten zij een groot deel van de opbrengst van de kaartverkoop afstaan. Met een eigen veld hoeft dit niet meer wat natuurlijk weer een vorm van inkomsten oplevert voor het weeshuis. 

Nou ja zover is het allemaal nog niet. Morgen komt er een man langs om te kijken of alles wel haalbaar is op grond die beschikbaar is en of het financieel ook kan, maar daar hou ik jullie van op de hoogte natuurlijk. 

In ieder geval weer de groetjes vanuit Ghana. 

Frank & Suzanne

Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen.

29-05-2020 Noodplan verlengd, dit zijn de wijzigingen.

Licht aan het einde van de tunnel

27-05-2020 Licht aan het einde van de tunnel

Langer thuiswerken, wat nu?

23-04-2020 Langer thuiswerken, wat nu?

Update: Wat betekent het Noodplan van de overheid voor uw bedrijf?

01-04-2020 Update: Wat betekent het Noodplan van de overheid voor uw bedrijf?